Parterapi er en kilde til en stærkere relation til din partner.

Den gode parterapeut i københavn.

Parterapi København
Parterapeutens opgave er først og fremmest, at lytte til jeres betænkligheder, problematikker både hver i sær men også sammen. Når i begge har fået lettet hjertet, er parteraputens opgave, at give jer nogle værktøjer til en bedre kommunikation og relation med hinanden. Er i bare trætte af den trivielle hverdag, hvor der ikke rigtig er gjort plads til fordybelse i hinanden og jeres kærlighed, vil parterapeuten givevis nok bede jer om, at gøre plads. Der skal brydes nogle mønste og omlægges i skemaet for der SKAL være plads til, at pleje jeres kærlighed.
I er ikke alene. Mange par går idag i parterapi og især i københavns området. Her ses en stigende tildens til, at gå i parterapi i København. om det så virker, er op til hvert enkelt par. Alt efter situationen vil parterapien også svinge. Er situationen dén, at den ene part ikke føler sig hørt, elsket eller sat pris på, kan i godt regne med, at spendere en del timer med at gå i parterapi. Bebrejdelse og manglende evne til at tilgive er én af de mange årsager til, at parforholdet smuldre, men frygt ej. Parterapi er hjertelig og nødvendigvis ikke smertelig. Mange bliver positivt overraskede og erfarer at de kan bevare dem selv og deres værdier alt imens, at de kan indgå nogle kompromisser for, at de kan få mere nærhed og kærlighed samt opnå en form for respekt og anerkendelse af deres følelser, tanker og handlinger på både godt og ondt.
Resultater kan dog ikke garanteres. Dog viser tallene at dem der er pararte og som har besluttet sig for at få forholdet til, til at fungere samt ansvarligt, aktivt og målrettet vælger at gå i parterapi kan redde deres parforhold og undgå skilsmisse.