Kunne du tænke dig at få lavet mikropigmentering?

Netop fordi make-up har så god en effekt, er det i dag et meget benyttet middel. Der findes forskellige former for make-up, men de har alle til formål at kvikke op og skabe mere harmoni i ansigtet. Der findes mange forskellige mennesker ude i verden. Der findes dem der har krøllet hår og dem der har glat hår. Der findes folk der godt kan lide ost og folk der ikke kan lide ost. Der findes folk der går med makeup og folk der ikke gør. Der findes generelt bare en masse forskellige folk og det er også okay. Folk der ikke bryder sig om at gå med makeup men gerne vil se ud som om de gør det kan være en svær opgave. Især fordi i langt de fleste tilfælde er man nød til at have makeup på for at ligne en der har makeup på.

Det kan være en stor fordel, hvis man normalt synes, at man ser træt ud, eller at ens ydre generelt ikke afspejler det indre. De to ting skal jo gerne passe sammen.

Med mikropigmentering slipper man for at bruge unødig tid foran spejlet

Er du én af de kvinder (eller mænd), der synes, at du bruger lidt for lang tid foran spejlet hver morgen, for at komme til at se godt ud, så er mikropigmentering måske noget for dig.

permanent makeup mikropigmentering

Nu om dage har langt de fleste hørt omkring mikro pigmentering. Hvis ikke du har, så har du måske hørt ordene ”permanent makeup” i stedet for. Det er det samme, det er bare en anden måde at sige det på. Mikro pigmentering er til for at hjælpe os med de små ”brister” vi nu burde have. Det kan i hvert fald hjælpe os med at få givet vores øjenbryn form, men også hjælpe os med at få mindsket synligheden af ar eller tab af hår. Der er mange forskellige muligheder når det kommer til mikro pigmentering, men det er i hvert fald meget mere end blot permanent makeup.

Mikropigmentering er en kosmetisk metode, hvorpå man kan slippe uden om at skulle stå og lægge sin livsnødvendige make-up foran spejlet hver morgen.

Med mikropigmentering slipper man helt for at skulle bruge tid på at lægge sin make-up, men alligevel opnår man det make-up-resultat, man ønsker sig. Mikropigmentering er nemlig en form for ”permanent” make-up.

Hvordan mikropigmentering fungerer

Det fungerer sådan set lidt ligesom en tatovering, bortset fra at en tatovering holder hele livet. Mikropigmentering holder ikke hele livet, men til gengæld 3-5 år.

Det betyder, at man en gang i mellem ca. hvert femte år skal have genoptegnet sin mikropigmentering. Det lyder måske ikke umiddelbart, som en fordel, men det kan det faktisk sagtens blive.

Har man fx lyst til at ændre make-upstil eller kunne man tænke sig at få lavet noget, som man ikke er helt sikker på vil klæde en selv, så kan det ende med at blive en stor fordel, at mikropigmenteringen ikke holder for evigt.

Er man omvendt glad for sit resultat, så kan man snildt få det ”fornyet” endnu 5 år frem. Mange mennesker finder det vigtigt at se godt ud. At man har fokus på sit ydre, betyder ikke nødvendigvis, at man går på kompromis med sit indre, hvilket der er en tendens til, at mange mennesker tror. Man kan sagtens se godt ud samtidigt med, at man har gode og fornuftige indre værdier. I nogle tilfælde kan man føle, at man er så tilfreds og glad for sig selv og sit indre, at man netop gerne vil have, at omgivelserne skal se, hvor glad man er, og hvor godt man har det. Derfor vil man forsøge, at få sit ydre til at afspejle sit indre.