Gode priser på tatoveringer i dit område

Hvis du står og skal have lavet en tatovering, så har du altså mulighed for at undersøge priser på forhånd, så du ikke kommer til at betale mere, end du lige stod og regnede med. Det er forskelligt fra tatovør til tatovør, hvad startprisen er, men det er altså muligt at finde ud af det, bare ved at gå ned og tage en snak med dem. Det kan være, at du er på SU eller bare har et stramt budget, og at du derfor rigtig gerne vil undersøge, hvad det vil komme til at koste, inden du sætter dig i stolen og får den tatovering, som du har drømt om i så lang tid.

Hvis du gerne vil have en tatovering, men ikke ved, hvad sådan en kommer til at koste, så er du helt sikkert ikke den eneste.

Hvis det er din allerførste tatovering, har du jo ingen mulighed for at vide, hvad det vil koste at få lavet. Det kommer jo også helt an på, hvor stor og hvor detaljeret din nye tatovering er. Hvis den er lille og ikke særlig detaljeret, så er den ikke så dyr, men hvis den er stor eller meget detaljeret, så bliver det selvfølgelig dyrere, det siger lidt sig selv.

Få de bedste priser på tatoveringer

Der er et startbeløb hos alle tatovører, men dette kan dog godt variere fra tatovør til tatovør, men du skal regne med, at der altid er et startbeløb, som er det beløb tatovøren har besluttet sig for er hans minimumbeløb, og selv den mindste tatovering vil altså koste dette minimumsbeløb. Hvis du skal have lavet et sleeve, så kan du nok regne ud, at det kommer til at være lidt dyrere, end hvis du skulle have lavet en lille tatovering på håndledet, men det er jo klart, eftersom det tager meget længere tid. Ofte regner tatovører deres priser ud på baggrund af deres timepris, og derfor vil din tatovering altså komme til at koste minimumsbeløbet plus det antal timer, det vil tage at tegne tatoveringen og faktisk tatovere den. Det er jo et håndværk, og det er ikke noget, der skal forhastes, og derfor er det dyrt at blive tatoveret, men det er noget, du vil have på din krop for evigt, og derfor skal du huske at sætte pris på tatovøren og hans kunst. Hvis du er i tvivl om, hvad din kommende tatovering kommer til at koste, så er det bare at tage en snak med den tatovør, som du gerne vil have til at tatovere dig, og så bare være helt ærlig og spørge indtil prisen.

priser på tatoveringer i københavn

Priser på tatoveringer i København

Står du og skal have lavet flere tatoveringer, så kan du med sikkerhed godt få en god pris. Det kan være, at du har flere tatoveringer, du gerne vil have lavet, men måske ikke på én gang. Det kan være, at du kan gå ned til din tatovør og så finde ud af, om du kan få en god pris, hvis du får lavet to eller flere tatoveringer, og så kan I på samme tid aftale tidspunkter for de forskellige tidspunkter. Så er du også sikret en tid til din næste tatovering. Det kan nemlig være rigtig svært at få en tid hos en tatovør, fordi der er rigtig mange, der gerne vil tatoveres, og derfor er det jo kun positivt, at du allerede så vil have en aftale i bogen med dem, og så ved du allerede, hvornår du skal have lavet din næste tatovering her. Så ved du også, at du får dig taget sammen til at få den tatovering, som du gerne vil have lavet