Frisører er der nok af – også i Roskilde

Men der er alligevel én frisør i Roskilde, der skiller sig ud – og det er os. Hvis du mangler en frisør i Roskilde, så skal du komme forbi her. For vi er ikke ”bare” en frisør – vi stræber efter at lave det bedst mulige arbejde, så effektivt som muligt. Og vi dedikerer os til det. Hvis du har en dårlig hårdag, eller noget pagehår, der sidder lidt skævt, eller bare trænger til en studsning, eller trænger til den helt store permanent’er, så klarer vi den.

Vi vil dig og dit hår det bedste og vi helmer ikke, før du er tilfreds med resultatet. For vi er ikke tilfredse, før du er tilfreds. Og samtidig vil vi også gerne levere en service, der er til at betale – der er ikke noget ved, at gå fra frisøren og være lykkelig for sin frisure, men samtidig med et lille skår i glæden, der består i tanken, om hvad alle de penge ellers kunne være blevet brugt på – og om man skal takke nej til at tage med ud og drikke den øl, som man ellers havde snakket med vennerne om tidligere på dagen.

Sådan er det ikke at gå fra vores frisør i Roskilde! Du skal være glad for både prisen og kvaliteten – og naturligvis for servicen.

Vi er stolte af vores forretning, og det er vi fordi, at vi nok er den frisør i Roskilde og omegn, der kan levere det bedste resultat for en pris giver mening – og frem for alt: levere en service, der er til at tage og føle på. Som kunde hos os, ved du, at du går herfra med et smil på læben og et hår, der ser bragende godt ud. Det er vores mål.

Frisør i Roskilde: Du kan finde vores adresse her på siden – og vi ville være vilde med, hvis du lægger vejen forbi os en dag.

Vi glæder os til at se dig!