Flytterengøring er nødvendigt i begge ender af flytningen

Flytterengøring
Mange ville være enige om at der ikke er noget værre end et rigtigt beskidt rum at komme ind i. Det gælder absolut også når man lige har købt hus, for det er ikke noget godt førstehåndsindtryk at give hvis køber først skal til at bruge en masse tid på at gøre flytterengøring i deres nye hus. Det er ikke en situation der er nogen grund til at være i, og hvis du var i den anden ende af salget, ville du sikkert også sætte pris på at der lige havde været noget der var gået over med noget vand og en klud, så det ikke lignede en losseplads allerede inden man flytter ind.

Der skal være rent i dit gamle hus

Hvis du gerne vil give et godt indtryk til dem du sælger dit hus til, så sørg for at der er lavet flytterengøring både før og efter salget. Der er ikke så gode chancer for at få solgt huset, hvis ikke du sørger for at holde det rent, og så siger det jo sig selv at du gerne vil holde det rent. Når så de har købt det, så kan du jo ligeså godt sørge for at de fortsætter med at være glade, og derfor skal du sørge for at der stadig er gjort pænt rent. I kan ligeså godt skilles uden sure miner mellem jer.

Det er ikke sikkert du har det så let

Bare fordi du er rar mod dem der har købt dit gamle hus, betyder det ikke nødvendigvis at du er så heldig at dem du har købt hus af har gjort det samme. Flytterengøring kan sagtens ordnes af firma i dette tilfælde, så sparer du den tid.