EUR paller pris kontra kvalitet

EUR baller prisen kan variere meget på markedet. Der skal i forbindelse med en EUR palle vide hvilken kvalitet den har, om den er blevet brugt og i så fald – hvor meget?

Prisen på de billigste EUR paller kan komme helt ned på 5 kroner. Men deri skal du lægge vægt på om de er godkendte ift. IPPC standarden som helst burde være ISPM-15. Er den du kigger på ikke dette, kan det anbefales at du undersøger markedet yderligere.

Det er også muligt at få miljøvenlige EUR paller til den rette pris, da du med den rette leverandør kan finde det sted der har minimum transportemballage, samtidig med at de har sikret den rette miljøvenlige fremstilling af pallen.

EUR paller prisen kan variere

Som vi har nævnt tidligere kan prisen på EUR paller variere alt efter om det er en Europalle, en engangspalle, en palleramme, en plastpalle eller en helt ny halvpalle fra fabrikken.

Alle som har deres fordele og ulemper.

Vi nævnte i starten af prisen på EUR paller variere alt efter type – her medtog vi også en engangspalle. En engangspalle er dog ikke helt det samme som en EUR palle, men bliver i dag betragtet som den største konkurrent til EUR paller.

Hvor engangspallen kan bruges til det meste og har en minimal kost, bruges EUR pallen mest til at transportere fødevarer og/eller medicin. I modsætning til engangspalle, er en EUR palle godkendt til at blive brugt flere gange.

Den mest benyttede palle i Danmark er dog plastpallen da den er letanvendelig, samtidig med at mange børn på arbejdspladserne finder dem sjove og underholdende i de kedelige arbejdstimer.

For det meste er det detailbranchen (butik) som bruger plastpallerne. Vil du have et eksempel på anvendelse kan du gå hen til sodavanden i en butik.