Dødsbo – en god investering?

Du kan investere i dødsbo

At investerer i en bolig kan til tider virke dyrt, de er ofte i god stand – og det betaler man for! Men hvad så med et dødsbo? Kan man investerer i ejendom uden at slippe en formue? Dødsbo kan blive det nye indenfor investering i fast ejendom – se her hvorfor.

dødsbo
Et dødsbo har i mange år været lidt et tabu. Hvem gider købe et hus folk har levet lang tid i og til sidst er døde i? Det kræver ofte store ressourcer, både tid og penge, at rydde et dødsbo. Mange af dem ryger på tvangsauktioner, da det ofte er større villaer der ikke er specielt godt vedligeholdt. Haven er et rod. Gulvtæppet er tyndslidt efter 40 års slid. Væggene er nikotin-gule. Loftet er sort efter en utæt skorsten til pejsen. Der kan være meget i vejen. Men hvis man er en handy mand, en håndværker, en murer eller andet praktisk erhverv, et dødsbo kan hurtigt vendes til en meget fornuftig investering.

Du kan finde attraktive dødsbo

Det er f.eks. muligt at byde på et dødsbo i den populære bydel Vejgård, i Aalborg. Villaen er 1.6 mil. Værd og ligger i den nordlige del af Vejgård. Villaen er udstyret med det meste en mindre familie har brug for. Udover at der skal ryddes ud af tilbageværende interiør, så er der, ofte, en del småskader og dårligt vedligeholdte områder af huset der skal repareres. Det attraktive ved et dødsbo er startprisen – de er ofte billige, hvilket giver mere plads til at minimere tab eller investerer i boligen. Den omtalte villa er et godt eksempel. Villaen ligger i et godt område med gode transportmuligheder til både universitet, indkøb og bymidte. Den er i okay stand og kan evt. Lejes ud efter en kort renovation eller reparationer.
Så har du gåpåmod, en næse for forretning, et par hænder der er skruet ordenligt på og lidt ekstra fritid – som du hellere ville bruge på at skabe lidt værdi? Så find dit nærmeste fogedret og begynd i dag, i morgen eller når du syntes du har tid. Men husk! – det er de hurtigste og de bedste der kommer ud med overskud.