Dit BPA

BPA, som er en forkortelse af Borgerstyret personlig assistance, er til dig som har brug for hjælp, fordi du døjer med fysiske problematikker som gør din hverdag hårdere end andres. Igennem BPA, har du mulighed for at få den hjælp du har brug for, blandt andet fordi du har mulighed for selv at være arbejdsgiveren. En arbejdsgiver, som selv vælger hvem og til hvad de gerne vil have hjælp til. Igennem BPA er du derfor i stand til at selv sætte præg på hvem lige præcis det skal være, der skal hjælpe dig i hverdagene på dine helt egne præmisser.
BPA

Arbejdsgiver igennem BPA

Dig som arbejdsgiver igennem BPA, er til dig som er fyldt 18år og som er i stand til at udfylde denne funktion til trods for du måske har store vanskeligheder enten fysisk eller psykisk. Hvis du selv, eller kommunen mener det er en meget realistisk mulighed, skal du overveje hvilken type arbejdes giver du vil være og hvordan forholdet skal være mellem dig og din ansat. For netop når du som arbejdsgiver, igennem BPA, er daglig leder og ansætter, så skal du ligeledes også overveje at der er tage om en ansat som skal kunne leve op til dine forventninger og hvad du har brug for, set i lyset af din lidelse.

BPA og dig

Når du ansætter en til at arbejde for dig, er det vigtigt at det også er en som du ser en fremtid med og som du mener er den helt rette for dig og din situation. Med det menes at du som arbejdsgiver, skal være i stand til at fortælle en ansat præcist hvordan du gerne vil have, hvad og hvornår, du skal også oplyse dem om hvad de gør forkert eller hvad de gør helt rigtigt. Held og lykke med at være en arbejdsgiver igennem BPA.